• Mr. M.M. (Maresca) Spooren

 • Uw advocaat

  advocaat Spooren Vught

  Een persoonlijke kennismaking met uw advocaat.

  Na de middelbare school heb ik rechten gestudeerd in Maastricht en Nancy (Frankrijk). In 1996 ben ik afgestudeerd. Na mijn studie heb ik enkele jaren als jurist bij het voormalige Buro voor Rechtshulp gewerkt. In 2004 ben ik officieel beëdigd als advocaat en heb ik geruime tijd in een algemene praktijk gewerkt. Ik ben onder meer werkzaam geweest bij Snijders en Toemen Advocaten in Boxtel. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in vele aspecten van het personen- en familierecht, maar ook het arbeidsrecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht.

  De afgelopen jaren is mijn interesse steeds meer in het familierecht komen te liggen. Vanaf 2011 ben ik een gespecialiseerde opleiding tot scheidingsmediator gaan volgen. Ik ben officieel lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars. Dit biedt zekerheid in kwaliteit en specialistische kennis.

  Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, heb ik uiteindelijk in 2014 met succes de stap gemaakt om een eigen kantoor te beginnen. Ik voer vanaf 2014 een praktijk in Vught voor particulieren in de regio Den Bosch/Boxtel. Zo kunt u bij mij terecht voor bijvoorbeeld het regelen van uw echtscheiding dan wel verbroken samenleving, voor een alimentatiekwestie, voor gezags- en omgangsperikelen, voor een ondertoezichtstelling of voor een uithuisplaatsing. 

  In het familierecht krijg je als advocaat te maken met heftige emoties. Daar moet je goed mee om kunnen gaan. Mijn kracht is dat ik goed kan luisteren. Daarnaast ben ik erg betrokken en geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. Hierdoor voelen mensen zich al snel op hun gemak. Verder ben ik overtuigd van het belang van goed overleg. Dit is echter niet altijd mogelijk. Soms is een procedure onvermijdelijk. In dat geval span ik mij tot het uiterste in om voor u een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

  Gelet op mijn jarenlange ervaring sta ik garant voor een persoonlijke benadering en een gedegen aanpak van uw zaak. Ik houd u op de hoogte van het verloop van uw zaak en overleg met u over de te nemen stappen.

 • mr. Spooren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: personen- en familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.