• Contact met Spooren Advocatuur

  Spooren Advocatuur is gevestigd in het karakteristieke Villa Vught te Vught. Ook vanuit de omliggende dorpen (zoals Boxtel, Cromvoirt, Helvoirt, Haaren, Esch en Sint-Michielsgestel) en Den Bosch is Villa Vught prima met de auto bereikbaar door de ligging aan de N65.

  U kunt de villa ook eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer (trein en bus). Vanaf het treinstation Vught is de loopafstand circa 10 minuten. Rondom de villa zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

  De intake is altijd gratis, reken op ongeveer een half uur. 

  Afspraak maken of meer informatie? U kunt het kantoor op werkdagen bellen op telefoonnummer (073) 7820131, direct een e-mail sturen naar info@spoorenadvocatuur.nl of het contactformulier op deze site invullen. U kunt het contactformulier ook gebruiken om een vraag te stellen. U krijgt dan altijd en geheel vrijblijvend een antwoord.

  Het bezoekadres is:

  Burgemeester van Lanschotlaan 2, 5262 AG te Vught (aanmelden bij receptie).

  Postadres: Postbus 244, 5260 AE te Vught.

 • Contactformulier

  Verzenden

 • Update corona virus

  In verband met het corona virus is het op dit moment niet mogelijk om mensen op kantoor te ontvangen. Toch kunt u gebruik blijven maken van de diensten van het kantoor. Wilt u een nieuwe zaak voorleggen, neem dan contact op via het bovenstaande contactformulier. Spooren Advocatuur zal dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken voor een telefonische intake.