Tarieven

Spooren Advocatuur werkt op basis van een aantrekkelijk uurtarief, maar ook gefinancierde rechtsbijstand of vaste prijsafspraken behoren tot de mogelijkheden. 

Tijdens ons eerste gesprek zal gekeken worden of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit is afhankelijk van het soort zaak en de hoogte van uw inkomen. De beslissing of u wel of niet in aanmerking komt wordt genomen door de Raad voor Rechtsbijstand. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand dient u aan het kantoor een eigen bijdrage te betalen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand zal Spooren Advocatuur werkzaamheden voor u verrichten op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is een vaste prijsafspraak mogelijk.

Het eerste gesprek (een half uur) is gratis.

Griffierecht en andere kosten in uw zaak, zoals het opvragen van uittreksels, worden aan u doorbelast.

Steeds meer rechtsbijstandsverzekeraars vergoeden de kosten bij een geschil op het gebied van het personen- en familierecht. U heeft het recht op een vrije advocaat keuze. Ook in het geval uw probleem onder de dekking van uw rechtsbijstandsverzekering valt, staat Spooren Advocatuur u graag bij. U kunt uw verzekeraar vragen om uw zaak aan mij uit te besteden.